Pagina's

dinsdag 21 april 2015

3x jarig! Hoera Hoera Hoera!

Na de vakantie speelden we veel feest in de klas.

Ella werd in de vakantie 4jaar, en dat vierden we maandag natuurlijk!




Op dinsdag werden Yannes en Lize 4 jaar, op dezelfde dag. Ook toen was het groot feest in de klas.




Daar komt de paashaas!

De paasvakantie is al voorbij, maar voor de vakantie leerden we over pasen.

Er was een echt konijn in de klas. Het konijntje had lange oren en een hele zachte vacht. Het konijntje was in het begin een beetje bang van ons, maar na een tijdje konden we hem zelfs op onze schoot houden!



























Ook versierden we een mooie paasboom. Dat was om te vieren dat de bomen weer mooie blaadjes krijgen in de lente, daar worden we heel blij van. We mochten elk een paaseitje kiezen en in de paasboom hangen.









We maakten een heel mooi paasmandje. Daarvoor moesten we verf en scheerschuim mengen met onze handen, wat was dat een kliederboel! Ook maakten we mooi groen gras.









In het eerste lentezonnetje speelden we ook een keer buiten op het speeltuintje. Dat was omdat we die dag al zo flink geweest waren. Ook juf Veerle ging gezellig mee buiten spelen.


















We speelden in de klas met de paaseitjes en mochten naar het konijntje kijken. Het konijntje bleef heel vaak in zijn hokje zitten. Was dat omdat wij misschien een beetje te veel lawaai maakten? ;)














Toen was het eindelijk zover. We zetten onze paasmandjes klaar op de banken, en ja hoor! De volgende ochtend was de paashaas langsgeweest. We kregen allemaal lekkere eitjes in ons mandje. Ook kregen we wat grote chocolade eieren. We maakten daarmee echte chocolademelk. MMmmmmm dat was heel lekker!