Pagina's

zondag 26 oktober 2014

Herfstpret in de klas

De herfstvakantie is net begonnen, maar toch kijken we nog eens terug naar wat er gebeurde de afgelopen 2 weken in 1kb.

We werkten rond het thema herfst en deden heel veel leuke dingen.

Met kastanjes en noten mochten we een herfstketting maken, we mochten met blaadjes stempelen en een zelf een spinnenweb maken. Ook werden slakjes, egeltjes en eekhoorns geknutseld.
























We kregen in de klas ook bezoek, 3slakjes kwamen 2 dagen naar de klas. We keken naar hoe ze kropen en sporen maakten op de spiegel. Sommige vriendjes van de klas durfden zelfs een slakje even op hun hand te nemen.










Er kwam ook een juf voor 1 dagje eens helpen in onze klas. Juf Tine las dan ook een heel mooi verhaaltje voor.



Op de speelplaats waren er veel plassen door al de regen. De kleuters mochten hun laarsjes meebrengen naar de klas. We keken eens hoe alle laarsjes eruit zagen, of er vriendjes dezelfde laarzen hadden, .... Tenslotte trokken we de laarsjes aan om in de plassen te gaan springen. Wat was dat leuk!











Verder speelden we in de klas met takken, kastanjes en blaadjes in de herfstbak. Ook in de turnles mochten we met kastanjes en stokken spelen.



Juf Kyara kwam ook al 2dagjes kijken in de klas, na de vakantie zal zij ook
 een weekje naar de klas komen om heel wat leuke dingen te doen.





En verder was er natuurlijk ook het grootouderfeest op donderdag 23oktober. Foto's van de show kan je vinden op de website van de school. ( http://www.klimtoren.be/albums )

Een prettige vakantie allemaal en tot later!
Juf Silke